2014-03-17 10:39:18• hírek • (x)

Megkezdődöt az etetőszékek hete a Babytrendnél

Ha most vásárolsz etetőszéket, az ár 15%-át vásárlási utalványban kapod vissza.

A Babytrend új, Independentei sugárúton, a Dana Kereskedelmi Komplexumban található boltjában minden héten más termék kapható akciósan. Ezen a héten az etetőszékeken a sor, ezeket lehet megvásárolni, ha már sikerült választani a hatalmas termékpalettából. Aki pedig etetőszéket vesz, az most az árának 15 százalékát visszakapja vásárlási utalvány formájában.

A vadonatúj bolt tágas üzlethelyiségben várja a vásárlókat: ahol minden eddiginél több árucikk található, tehát a választék is nagyobb, mint az eddigi üzletekben. A nagy alapterület, amivel gazdálkodni lehetett, lehetőséget adott arra, hogy az árucikkeket különböző, jól elkülönített osztályokon helyezzék el, hogy a nagy választékban mindenki könnyen megtalálja azt a terméket, amelyre éppen szüksége van.

Az új boltban nemzetközileg elismert márkás termékek vásárolhatók a 0 és 6 év közötti gyermekeknek és hatalmas termékpaletta szól az áldott állapotban levő nőknek is. A választékban olyan nagy márkák termékei találhatók meg, mint a Chicco, Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Espiro, Baby Design, Bubchen vagy éppen a Nuvita.

Etetőszékek akciós áron a Babytrendnél

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: